Atelier de granit Ism-Granit

Oferim un catalog extins de monumente funerare și complexe memoriale ale producției noastre proprii în Moldova. puteți comanda un monument de granit direct de la atelier fără plăți în plus și intermediari cu livrare și instalare în Moldova.
Misiunea noastră este să vă îndeplinim dorințele cât mai mult posibil atunci când comandați. Sarcina noastră este de a ajuta să realizăm propria idee despre monument și îmbunătățirea locului de înmormântare.
În atelierul de granit, creăm din piatră nu numai modele ale monumentelor prezentate în catalogul nostru, dar suntem pregătiți să implementăm proiectul dumneavoastră. Orice dimensiuni, forme sunt acceptabile, bareliefuri, desene, detalii, culori, decorare frunze de aur și bronz, și proiecte de orice complexitate.În funcție de dorințele și posibilitățile dvs., puteți alege fie un monument de elită pentru mormânt, fie o opțiune bugetară.

Avantajele unui atelier de granit

Fabricarea la timp

Conform contractului

Abordare individuală

La fiecare client

Plată

Toate metodele

Preturi rezonabile

Reduceri pentru o comandă complexă

Categorii populare din catalogul nostru

Producția și vânzarea de monumente

Atelierul este specializat în producția industrială și instalarea de monumente din granit, complexe memoriale pe mormânt de diferite tipuri, forme și culori pentru orice buget, fără a compromite calitatea monumentului.

Sarcina echipei noastre nu este doar de a vinde monumentul, ci de a înțelege dorințele clientului, suntem pregătiți să solicităm și să găsim armonie și să recreăm calitativ imaginea rezultată în granit de către meșterii atelierului de granit.

Realizăm monumente și complexe memoriale

Realizăm monumente de granit și complexe memoriale.
Folosim granit negru în producția de monumente
Gabro, Granit rosu Leznikovsky, Labradorit, Maro inchis
Dymovsky, Mansurovsky gri, Roșu-negru, Roșu-brun Tokovsky, Pokostovsky, Gabro-diabaz.

Peste 15 ani de experiență pe piață

Ism-Granit mai mult de 15 ani cu succes
lucrăm pe piață pentru fabricarea monumentelor pentru mormânt. Producția noastră ne permite să realizăm atât monumente mici de morminte de forme simple, cât și complexe memoriale complexe.

Vom elabora o schiță gratis

Vom face orice granit sau memorial
complex conform schițelor dvs. sau vom elabora o schiță gratuit
conform dorințelor voastre.

Portrete de înaltă calitate

Vom grava portretul pe monument atât manual, cât și pe o mașină de gravat. Realizăm portrete de înaltă calitate pe cermete, gresie porțelanată, porțelan sau sticlă. Portrete colorate pe monumente de granit și marmură la un preț special!

Efectuăm gravarea standard a inscripțiilor, inscripții adânci pe monumente

Efectuăm gravarea standard a inscripțiilor pe monumente, adânci
inscripția Academia, acoperind inscripția cu foiță de aur, turnată
inscripție în bronz. Gravăm cruci, trandafiri, garoafe pe monumente,
lumânări și sfeșnice, lămpi cu icoane și alte elemente artistice suplimentare
elemente.

Garanție pentru toate tipurile de materiale și lucrări

Atelierul nostru de granit produce livrare și este calificat
instalarea de pietre funerare rituale în toate cimitirele Moldovei. Oferim garanții pentru toate tipurile de materiale.

De ce noi

LA NOI E MAI IEFTIN

Sarcina noastră este de a atrage un număr mare de clienți datorită celui mai bun raport dintre preț rezonabil și calitate ridicată.

CALITATE LA UN NIVEL ÎNALT. GARANȚIE.

Pentru fabricarea monumentelor, folosim doar pietre naturale de cea mai înaltă calitate. Nu vrem să ne riscăm reputația și să creăm probleme clienților noștri economisind pe materiale ieftine de origine dubioasă.

PERFORMANȚA POSIBILĂ A COMENZII ÎN TIMP SCURT

Producția noastră are suficientă capacitate și resurse umane pentru a îndeplini comanda într-un timp foarte scurt. Majoritatea produselor finite sunt în stoc.

REALIZAM PROIECTE DE ORICE COMPLEXITATE

Am creat propria noastră tehnologie unică pentru producerea de monumente, care împletește îndeaproape experiența sculptorilor talentați, abilitatea meșterilor de înaltă clasă și utilizarea adecvată a echipamentelor robotice moderne. Această tehnologie creează posibilități nelimitate pentru imaginația clientului cu cea mai înaltă calitate a performanței.

LIVRARE RAPIDĂ ȘI INSTALARE CALIFICATĂ

Angajații noștri au mulți ani de experiență în instalarea de monumente, complexe memoriale și amenajarea mormintelor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la livrarea produselor și căutarea forței de muncă. Ne ocupăm de toate aceste probleme și garantăm calitatea muncii prestate.