Despre companie

Ce ne face să ne deosebim de concurenți?

— Compania noastră oferă o gamă largă

— Meșterii și gravatorii noștri au o experiență îndelungată și sunt cei mai buni

— Toate produsele sunt garantate timp de 3 ani

— Depozitare gratuită disponibilă

— Prețuri mici pentru monumente

Fabricarea monumentelor la mormânt

Compania noastră funcționează eficient și cât mai repede posibil. Datorită echipei sale extinse, atelierul poate oferi o varietate de servicii creative și este angajat în toate meseriile din domeniul său, astfel încât va putea îndeplini oricare dintre dorințele dumneavoastră. Un monument conform schiței furnizate de dvs. – totul este disponibil.

Monument la cimitir: de ce să ne alegeți?

— Servicile meșterilor cu o experiență de jumate de viață în piatră și gravură

— Garanție pentru produsele din granit – 50 de ani

O piatră funerară este un memorial pentru cei plecați. Din timpuri imemoriale, un astfel de produs este un simbol al liniștii minții și al iubirii pentru o persoană dragă care a părăsit această lume. A imortaliza înseamnă a-l face de neuitat, de neclintit, etern. Prin urmare, monumentul trebuie să fie persistent și frumos, deoarece este o personificare demnă a unei persoane dragi ție.

Pietrele funerare care vor evoca un răspuns în inimă: „Mulțumesc, nu te voi uita niciodată”, pot avea următoarele caracteristici:

-formă specială în granit clasic, colorat sau marmură albă

– epitaf, o inscripție într-un font special, posibil decorativ, de exemplu, aurire

— Portret gravat artistic, clar și luminos

— Orice formă și dimensiune interesantă a unei paturi din flori sau a unei pietre funerare

— rezistența și durabilitatea produselor rituale

Monumentele furnizate de compania noastră se vor potrivi dorințelor oricărui client.

–monument vertical și orizontal

— complex memorial

—piatră de mormânt cu bust sau decorată cu un barielief

— garduri și socluri, mese și lămpi 

De unde să cumperi un memorial pentru mormânt?

Cea mai fiabilă opțiune este un atelier de granit cu producție și birou propriu. În acest caz, clientul va avea garanții pentru o muncă operațională de înaltă calitate și durabilitate după finalizare. De mai bine de 15 ani, compania noastră are o echipă specifică bine coordonată de meșteri cu experiență în fabricarea produselor ritualice și a proiectelor atât de grandioase, cât și de mici dimensiuni.

 

Ce materiale sunt utilizate și ce să facem cu instalația?

Atelierul nostru de granit vă oferă: – monumente de granit la comandă conform unei schițe individuale sau modele prezentate în catalog.

Catalogul nostru oferă o gamă variată de persoane potrivite pentru toate nivelurile de venit. Avem de la stele dreptunghiulare bugetare până la memorialele expansive. Prețul produsului selectat depinde de designul material, creativ și artistic și de stilul monumentului.

Un monument din cimitir este un ansamblu grandios dedicat unei persoane grozave sau dragi pentru tine. Site-ul nostru prezintă un sortiment de la monumente mici, dar pictate și speciale, la complexe memoriale grandioase. Atunci când creați un astfel de produs, puteți lua în considerare interesele și viziunea asupra lumii a unei persoane dragi, puteți alege orice soluție tematică și decorativă, pentru compania noastră nu există restricții în dorințe. O astfel de structură va deveni un simbol al marii memorii.

Monumentele de pe mormânt cu o cruce, fotografie și preț pot fi selectate în catalogul nostru. Acestea sunt produse care simbolizează o credință profundă în legătura dintre pământ și cer, o stare de spirit pentru o cale de succes către o altă lume și renaștere. Prețul depinde de modelul standard, individual sau exclusiv, de soluțiile creative și de complexitatea execuției. Atelierul nostru oferă multe opțiuni pentru astfel de stele, toate nu sunt inferioare unele la altele din punct de vedere calitativ și arată la fel de frumos, îl puteți alege pe cel care se potrivește finanțelor și preferințelor dumneavoastră.

Instalarea unui monument pe un mormânt: Atelierul recomandă alegerea monumentelor standard, deoarece acestea sunt produse conform formei alese, cu respectarea strictă a dimensiunii, de înaltă calitate, au un câmp larg pentru decorare și un cost favorabil. Catalogul nostru vă oferă toate modelele clasice de monumente, care diferă între ele prin soluții stilistice speciale. Fiecare client va găsi o formă de produs adecvată.

Fabricarea monumentelor în conformitate cu o schiță individuală, dimensiune și preferințe.

Costul produselor pentru preferințele speciale ale clientului poate fi mai mare decât cele standard. Deoarece totul depinde de mărimea, materialul, tehnica de execuție, durata și scrupulositatea fabricării. Compania lucrează întotdeauna cu bună-credință și încearcă să pună în aplicare planul autorului până în cele mai mici detalii, ceea ce costă multă muncă și răbdare, dar rezultatul este întotdeauna incredibil de plăcut pentru fiecare client, pentru aceasta lucrăm.

Fabricarea de monumente exclusive: prețuri și caracteristici
Dacă doriți să creați un monument de elită care să servească drept instalație de artă comemorativă, o adevărată operă de artă, atunci compania noastră, care se concentrează în principal pe această zonă, vă va ajuta cu plăcere în selectarea materialului, a formei, a ideii și oferiți o schiță corespunzătoare tuturor imaginației și dorințelor dvs. Veți putea afla până la cel mai mic detaliu cum va arăta comanda dvs. Meșterii întruchipează orice intenții artistice.

Realizarea monumentelor din granit: caracteristici

Monumentul nostru din granit este un produs durabil care poate transmite toată durerea și dorul pentru o persoană dragă sub forma unei pietre funerare, recrea un adio luminos, o amintire eternă și o dorință fericită.

Fiecare monument diferă prin natura execuției sale, complexitatea formei, materialele utilizate și tehnologiile de creație, prin urmare prețurile pentru acestea sunt diferite. De exemplu, crearea unui complex sculptural detaliat cu un basorelief necesită claritate, iar meșterii noștri, care sunt specializați în această zonă specială, cu mare experiență și dragoste pentru ambarcațiunile lor.

Realizarea unui monument este o muncă manuală care necesită putere, sârguință și controlul stăpânului. Cu propriile sale eforturi, cu mâinile aurii, whopperul fără formă se transformă în timp într-un monument sculptural lucios îngrijit. De exemplu, un bust al celor plecați, figura unui înger sau aceeași stelă de o formă incredibilă.

Fabricarea pietrei funerare este în primul rând  e o artă. Puteți arăta o schiță cu o stelă pictată, un basorelief, o dorință într-un desen, iar meșterii noștri vor fi gata să se apuce de treabă.

Dar nu este necesar să creați monumente cu forme incredibile pictate pentru a onora memoria celui mai apropiat de dvs. Modelele prezentate pe site-ul nostru web nu sunt mai puțin demne de o opțiune unică, mai ales cu o selecție largă de forme. În fiecare lucrare, indiferent de complexitate și mărime, stăpânul își pune sufletul și tu îl alegi sincer, acest lucru este suficient pentru a-i îndeplini onest și cu dragoste pe cei plecați. Specialiștii companiei noastre sunt gata să vă ajute cu alegerea unui monument și proiectarea acestuia în funcție de bugetul dvs.

Fabricarea monumentelor în Moldova și Transnistria: de ce să ne alegeți?

— o experiență mare în fabricarea monumentelor

— Posibilitatea încheierii unui contract la distanță și o discuție detaliată a comenzii dvs. fără a părăsi casa.
— crearea unor complexe de granit unice de proiectare bugetare

— depozitare și livrare la toate cimitirele din Moldova și Transnistria, ceea ce va salva clientul de o serie de soluții la probleme importante

— Calitate înaltă și garanție de la 3 ani. Ne facem treaba conștiincios, indiferent de scară.