30 cm

Realizarea de monumente pentru morminte

Compania noastra lucreaza eficient si cat mai repede posibil. Datorită echipei sale extinse, atelierul poate oferi numeroase servicii creative și se ocupă de toate meșteșugurile din domeniul său, astfel încât să vă îndeplinească fiecare dorință. Un monument bazat pe schița pe care ați furnizat-o – totul este disponibil.

Monumentul cimitirului: de ce ne alegeți pe noi?

— Servicii ale meșterilor experimentați cu o jumătate de viață de experiență în piatră și gravură

— Garanție la produsele din granit – 50 de ani

O piatră funerară este un memorial care perpetuează memoria decedatului. Din timpuri imemoriale, un astfel de produs a fost un simbol al liniștii sufletești și al iubirii pentru o persoană dragă care a părăsit această lume. A perpetua înseamnă a face de neuitat, de nezdruncinat, de etern. Prin urmare, monumentul trebuie să fie durabil și frumos, pentru că este o personificare demnă a unei persoane dragi ție.

Pietre funerare care vor evoca un răspuns în inimă:
„Mulțumesc, nu te voi uita niciodată” poate avea următoarele caracteristici:

-forma speciala din granit clasic, colorat sau marmura alba

– epitaf, o inscripție într-un font special, eventual decorat decorativ, de exemplu cu aurire

– Portret fin gravat, clar si luminos

— Orice formă și dimensiune interesantă a unui pat de flori sau a unei pietre funerare

– durabilitatea și longevitatea produselor rituale

Monumentele pe care compania noastra le pune la dispozitie sunt potrivite dorintelor oricarui client.

–monument vertical și orizontal

– Complex memorial

— o piatră funerară cu bust sau decorată cu basorelief

— garduri și plinte, mese și lămpi

De unde să cumperi un monument pentru un mormânt?

Cea mai de încredere opțiune este un atelier de granit cu producție și birou proprii. În acest caz, clientul va avea garanții pentru munca operațională de înaltă calitate și durabilitate după finalizare. De mai bine de 15 ani, compania noastră are o compoziție specifică, bine coordonată, de meșteri cu experiență în domeniul fabricării de produse rituale și proiecte atât de amploare cât și de mică anvergură.

Ce materiale se folosesc și ce se face cu instalarea?

Atelierul nostru de granit va ofera: – monumente de granit la comanda pe baza unei schite individuale sau modele prezentate in catalog.
Catalogul nostru oferă o gamă variată potrivită persoanelor de orice nivel de venit. Avem totul, de la stele dreptunghiulare bugetare până la complexe memoriale extinse. Prețul produsului selectat depinde de materialul, designul creativ și artistic și stilul monumentului.

Un monument dintr-un cimitir este un ansamblu grandios dedicat unei persoane mari sau dragi. Site-ul nostru web prezintă un sortiment de la monumente mici, dar pictate și deosebite, până la complexe memoriale grandioase. Atunci când creați un astfel de produs, puteți lua în considerare interesele și viziunea asupra lumii persoanei iubite, alegeți orice soluție tematică și decorativă pentru compania noastră, nu există restricții privind dorințele. O astfel de structură va deveni un simbol al memoriei mari.

Monumente pentru mormânt cu cruce, fotografii și prețuri pot fi selectate din catalogul nostru.Acestea sunt produse care simbolizează credința profundă în legătura dintre pământ și cer, starea de spirit pentru un drum de succes către o altă lume și renaștere. Pretul depinde de modelul standard, individual sau exclusiv, de solutii creative si de complexitatea executiei. Atelierul nostru oferă multe opțiuni pentru astfel de stele, toate nu sunt inferioare între ele ca calitate și arată la fel de frumos, o puteți alege pe cea care se potrivește finanțelor și preferințelor dumneavoastră.

Instalarea unui monument pe un mormânt: Atelierul recomandă alegerea monumentelor standard, deoarece acestea sunt realizate după forma aleasă, respectând cu strictețe dimensiunea, sunt de înaltă calitate, au un domeniu larg de proiectare și sunt la un cost avantajos. Catalogul nostru vă pune la dispoziție toate modelele clasice de monumente, care diferă unele de altele prin soluțiile lor stilistice speciale. Fiecare client va găsi o formă de produs potrivită.

Realizarea de monumente după o schiță, dimensiune și preferințe individuale.

Costul produselor bazate pe preferințele speciale ale clienților poate fi mai mare decât al celor standard. Deoarece totul depinde de dimensiunea, materialul, tehnica de execuție, durata și scrupulozitatea producției. Compania lucrează întotdeauna cu bună-credință și încearcă să implementeze planul autorului până la cel mai mic detaliu, ceea ce necesită multă muncă și răbdare, dar rezultatul a mulțumit întotdeauna incredibil de fiecare client și pentru asta lucrăm.

Producția de monumente exclusive: prețuri și caracteristici
Dacă doriți să creați un monument de elită care să servească drept o instalație de artă memorabilă, o adevărată operă de artă, atunci compania noastră, al cărei accent principal este tocmai acest domeniu, vă va ajuta cu plăcere să selectați materialul, forma, ideea și să vă ofere o schiță care se potrivește cu toată imaginația și dorințele tale. Vei putea afla pana la cel mai mic detaliu cum va arata comanda ta. Maeștrii întruchipează orice idei artistice.

Fabricarea monumentelor din granit: caracteristici

Monumentul nostru de granit este un produs durabil care poate transmite toată durerea și dorul pentru o persoană dragă sub forma unei pietre funerare