12

Categorii din catalogul nostru

Atelier de granit Ism-Granit

Oferim un catalog extins de pietre funerare și complexe memoriale de producție proprie în Moldova. Vei putea comanda un monument din granit direct de la atelier fara plata in exces sau intermediari, cu livrare si montaj in Moldova.
Misiunea noastră este să vă îndeplinim pe deplin dorințele la comanda. Sarcina noastră este să vă ajutăm să vă realizați propria idee despre un monument și îmbunătățirea înmormântării.
În atelierul de granit, realizăm în piatră nu doar modele ale monumentelor prezentate în catalogul nostru, dar suntem pregătiți să implementăm orice formă, dimensiune, basoreliefuri, desene, detalii, culori, decorațiuni cu aur și bronz Leaf, iar proiectele de orice complexitate sunt acceptabile În funcție de dorințele și posibilitățile tale, poți alege fie o piatră funerară de elită, fie o opțiune bugetară.

Producție și vânzare de monumente

Atelierul este specializat în producția industrială și montarea de monumente din granit, complexe memoriale pe mormânt de diverse tipuri, forme și culori pentru orice buget fără a compromite calitatea monumentului.
Sarcina echipei noastre nu este doar de a vinde monumentul, ci de a înțelege dorințele clientului, suntem gata să sugerăm și să găsim armonie și să recreăm calitativ imaginea rezultată în granit de către maeștrii atelierului de granit.

Realizam monumente si complexe memoriale din granit.
În producția de monumente folosim granit negru
gabro, granit roșu Leznikovsky, labradorit, maro închis
Dymovsky, gri Mansurovsky, roșu-negru, roșu-maro Tokovsky, Pokostovsky, granite, gabro-diabase.

Ism-Granit cu succes pe piața fabricării monumentelor funerare de mai bine de 15 ani. Producția noastră ne permite să producem atât mici monumente funerare de forme simple, cât și complexe memoriale complexe.

Vom face orice granit sau memorial
complexe conform schițelor dvs. sau vom dezvolta o schiță gratuit
conform dorințelor tale.

Vom grava portretul pe monument fie manual, fie cu ajutorul unei mașini de gravură. Producem portrete de înaltă calitate pe metal ceramică, gresie porțelană, porțelan sau sticlă. Portrete color pe monumente de granit si marmura la un pret special!

Efectuăm gravura standard a inscripției pe monumente, o inscripție adâncă Academiei, acoperind inscripția cu foiță de aur, turnând inscripția din bronz. Gravăm pe monumente cruci, trandafiri, garoafe, lumânări și sfeșnice, lămpi și alte elemente artistice suplimentare.

Atelierul nostru de granit produce livrarea și instalarea calificată de pietre funerare rituale în toate cimitirele din Moldova.
Oferim garantii pentru toate tipurile de materiale.

Avantajele unui atelier de granit

Producție la timp

Conform contractului

Abordare individuală

Pentru fiecare client

Achitarea

Toate opțiunile

Prețuri rezonabile

Reduceri pentru comenzi complexe

Producție proprie

Atelier modern propriu

Cum lucrăm

  • Vizita dumneavoastră la biroul nostru pentru a discuta despre proiectul de construcție a memorialului.
  • Aprobarea dvs asupra schiței și detaliilor proiectului. Schița monumentului se realizează gratuit.
  • Executăm toate lucrările la realizarea unui monument sau complex memorial.
  • Acceptați calitatea produs finit într-un mod convenabil timp pentru tine.
  • Instalăm un monument sau complex memorial și executăm alte lucrări de îmbunătățire a înmormântării.

După ce acceptați calitatea monumentului fabricat și a altor produse, discutăm despre timpul de livrare și locul de instalare. Costul livrării și instalării este de obicei de 30% din valoarea totală a comenzii. Asiguram livrare si montaj in toata Moldova.
Vă vom informa telefonic despre finalizarea lucrărilor de instalare.
Dacă este necesar, îl putem furniza prin e-mail
reportaj foto cu privire la lucrarea finalizată de la locul de înmormântare.